Naturfotografene GLT

Britt Torun Lundby

Britt Torun Lundby

 

Britt Torun Lundby

Jeg gleder meg alltid over alt det vakre i naturen, og jeg har alltid kameraet med på tur. For meg er det like stas å ta nærbilder av blomster, innsekter og all slags småtteri, som det er å ta bilder av månen langt der borte. Jeg tar bilder av det meste.

Jeg har ikke holdt på så lenge med speilreflekskamera, men håper det lurer seg inn litt fotokunskap hele tiden, for det er et omfattende fag.

Noen fellesutstillinger har jeg vært med på, men har ikke hatt noen egen. Derimot  har jeg satt sammen en del bilder til filmer, lagt til musikk og vist fram på sykehjem og i foreninger.

Når det gjelder konkurranser, har det stort sett vært lokale greier, men har nå kastet meg med på bladet Villmarkslivs NM konkurranse i naturfoto. Jeg har vært med på tre runder på slutten av året 2013, og kan vise til en sølv og tolv bronse.

En stund var jeg en flittig innsender til Meteorologisk institutt, og fikk tilbakemeldinger om at bildene ble brukt i forskjellige sammenhenger. Jeg hadde også bilde i årboka deres. Ellers har jeg vunnet månedens bilde i en landsomfattende konkurranse arrangert av Coop.

Det er fint å tilhøre ei gruppe som NGLT. Der har jeg vært med siden oppstarten. Jeg var bare ikke på det aller første møtet, men har fått med meg de fleste etter det. Her er det muligheter for å utvikle seg videre, og det er mye å lære. Fint å være sammen med noen som deler den samme interessen

 

  • _MG_5450 Ekorn et
  • Rødstrupe
  • _MG_0242 Såpebobler - Hjemmeside
  • _MG_7374 Mandarinanda
  • _MG_5075 Rådyr